Vavro čelil hviezdam Barcelony. Dvojgólový Messi vyrovnal rekord Xaviho

Lionel Messi.
Lionel Messi. (Autor: TASR/AP)
TASR|15. mar 2021 o 21:20

Barcelona sa priblížila Atléticu Madrid.

La Liga - 27. kolo

FC Barcelona - SD Huesca 4:1 (2:1)

Góly: 13. a 90. Messi, 35. Griezmann, 53. Mingueza - 45.+4 Mir (z 11 m)

Rozhodoval: Adrián Cordero Vega. ŽK: 48. Escriche, 61. Insua (obaja Huesca)

/Denis Vavro (Huesca) hral od 78. minúty/

Barcelona: ter Stegen – Mingueza, F. de Jong (63. R. Araújo), Lenglet – Dest (69. Moriba), S. Busquets, Pedri (85. Puig), Alba – Messi (C), Griezmann (69. Trincão), O. Dembèlé (85. Braithwaite)

Huesca: Fernández Llorente – Pulido (C), Siovas, Insua (78. Vavro) – Maffeo Becerra (78. Pedro López), I. Doumbia (60. Gómez), M. Rico, Galán – Ferreiro (78. Ontiveros), Escriche (60. Seoane), Mir

AKTUALIZOVANÉ O 23:05

BARCELONA. Futbalisti Barcelony zvíťazili v pondelkovom zápase 27. kola španielskej La Ligy nad Huescou 4:1 a k lídrovi súťaže Atleticu Madrid sa priblížili na rozdiel štyroch bodov.

Ku štvrtému víťazstvu za sebou nasmeroval favorita autor dvoch gólov Lionel Messi. O ďalšie presné zásahy Barcelony sa postarali Antoine Griezmann a Oscar Mingueza.

V drese hostí sa v 78. minúte dostal na ihrisko slovenský obranca Denis Vavro, pre ktorého to boli premiérové minúty v drese posledného tímu tabuľky od zimného príchodu z rímskeho Lazia.

Messi nastúpil už na 767. zápas v drese FC Barcelona a stal sa spoludržiteľom klubového rekordu v počte štartov.

Rovnako 767 zápasov odohral za katalánsky veľkoklub aj jeho niekdajší ikonický špílmacher a Messiho exspoluhráč Xavi Hernandez, ktorý pôsobil na Camp Nou sedemnásť rokov. Momentálne je tréner katarského Al Saddu.

Messi sa môže osamostatniť na čele historického rebríčka Barcelony už v nedeľnom zápase La Ligy proti Realu Sociedad San Sebastian.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Vavro čelil hviezdam Barcelony. Dvojgólový Messi vyrovnal rekord Xaviho