Medlová nebude štartovať na X Games, poranila si koleno

Pred dvoma rokmi skončila Klaudia Medlová na svetovom šampionáte v disciplíne Big Air na štvrtom mieste. Teraz za týmto umiestnením výrazne zaostala.
Pred dvoma rokmi skončila Klaudia Medlová na svetovom šampionáte v disciplíne Big Air na štvrtom mieste. Teraz za týmto umiestnením výrazne zaostala. (Autor: TASR/AP)
SITA|28. jan 2018 o 23:22

Slovenka sa na ZOH 2018 predstaví v dvoch disciplínach - slopestyle a big air.

ASPEN. Slovenská reprezentantka v snoubordingu Klaudia Medlová sa do piatka 2. februára bude pripravovať v USA, potom odletí priamo do kórejského Pjongčangu - dejiska ZOH 2018.

Dvadsaťštyriročná Liptáčka si počas uplynulého víkendu zvolila štart na prestížnom podujatí X Games v coloradskom Aspene, ktorý pre ňu mal byť olympijskou generálkou.

V hlavnej súťaži však napokon neštartovala.

"Je pre mňa veľká česť, že som dostala pozvánku na X Games. Bohužiaľ, počas tréningu som si trochu poranila koleno, preto som sa musela odhlásiť," ozrejmila Klaudia Medlová, ktorá sa pod piatimi kruhmi v Pjongčangu predstaví v dvoch disciplínach - slopestyle a big air.

Problémy s kolenom by nemali ohroziť jej účasť na ZOH, počas víkendu pauzovala z preventívnych dôvodov.

"Sledovala som hlavnú súťaž v Aspene a výkony dievčat pre mňa boli opäť novou skúsenosťou a zároveň motiváciou," doplnila Medlová na facebooku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Medlová nebude štartovať na X Games, poranila si koleno