McGregor zhrnul zápas s Poirierom, ten mu vzápätí odpovedá!

Daniel Stankovič|4. feb 2021 o 01:00

V obsiahlom príspevku sa McGregor vracia k odvetnému súboju s Poirierom. Odpoveď na seba dlho čakať nenechala.

Mal to byť fenomenálny návrat na scénu po tom, čo pred rokom v klietke vymazal Donalda Cerroneho. To sa však nekonalo a po chirurgicky presnom výkone Poiriera, odvetu prehral. 

V odkaze cez sociálnu sieť instagram, sa McGregor vracia ku poslednej prehre v obšírnom zhodnotení. K analýze pridal tiež video zostrih úspešných úderov a techník z odvetného súboja.

"Nejaké highlighty z môjho posledného zápasu. Skvelý záver trilógie mám vo svojich rukách. Po tom ako doliečim zranenia po leg kickoch, sa do toho vrátim. V zápase som zaradil druhý stupeň. Najlepšia forma, v akej som kedy bol. Po wrestlingu a práci v klinči, mali moje údery stále dostatočnú razanciu. Po prvýkrát som to tak cítil. Rovnako je to po prvýkrát, čo nepoužil stoličku v prestávke medzi kolami. Na konci som ju už samozrejme potreboval. 

Myšlienky ohľadom zápasu: užil som si, že som konečne bol v oktagone UFC. Štyridsať sekúnd počas troch rokov je všetko, čo som mal do tohto duelu. Vychutnával som si moju prácu v úvode druhého kola. Disciplína v mojom prístupe, s prevahou boxu. Zápas som bral ako indikátor boxerského stretu proti Pacmanovi (Manny Pacquiao, pozn. redaktora). Zaslúžil som si, aby som toľko toho schytal do nohy s týmto myslením. Toto nie je detská hra. Mimo toho boli údery presné a pod mojou kontrolou. Napriek tomu to boli leg kicky, čo zmenili smer súboja.

Celkovo ich bolo osemnásť, s tým, že posledný dopadol skvelo na moju nohu. Peroneálny nerv to nevydržal. Fascinujúce. Doteraz som to nikdy nezažil. Nakoniec nasledovalo drtivé ukončenie súpera. Klobúk dole! Veľmi pekná práca, "Diamant". Teraz máme každý po jednom a čaká nás trilógia "za všetky prachy"! Wow! Nie je to síce tak, ako som očakával, no klamal by som, ak by som povedal, že to tak nemalo byť. Je to presne tak, ako to malo byť!", zakončil McGregor. 

Ten sa momentálne nachádza ešte v Abú Dabí, kde si na jachte užíva chvíľu odpočinku s rodinou. Z reakcií po zápase je jasné, že by sme McGregora mali opať možnosť vidieť na jeho pomery celkom skoro. S odporúčaním lekárov po UFC 257, sa očakáva, že by sa Conor nemal vrátiť skôr než si plne dolieči svoje zranenie spôsobené vydarenými calf kickmi súpera na jeho nohu.

Odpoveď Dustina Poiriera, s ktorým by si to veľmi pravdepodobne mal hviezdny Ír zase "strihnúť, na seba dlho čakať nenechala. "Jasné, že do toho pôjdeme po tretí krát.", napísal bleskurýchlo Američan, v reakcii na Conorov status.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»McGregor zhrnul zápas s Poirierom, ten mu vzápätí odpovedá!