Mathijsen predĺžil zmluvu s Hamburgom do roku 2012

SITA|13. nov 2008 o 14:13

Nemecký futbalový veľkoklub Hamburger SV predĺžil zmluvu so stopérom Jorisom Mathijsenom do 30. júna 2012. Informuje o tom oficiálna internetová stránka súpera úradujúceho ...

HAMBURG. Nemecký futbalový veľkoklub Hamburger SV predĺžil zmluvu so stopérom Jorisom Mathijsenom do 30. júna 2012. Informuje o tom oficiálna internetová stránka súpera úradujúceho slovenského vicemajstra MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA 2008/09 (www.hsv.de).

Dvadsaťosemročný holandský reprezentant prišiel do Hamburgu pred sezónou 2006/07, odvtedy nastúpil v drese HSV v 75 stretnutiach a strelil tri góly. "Veľmi ma teší, že sme sa dohodli na predĺžení kontraktu. HSV je skvelý klub a ja som veľmi hrdý, že môžem hrať za tieto farby. V Hamburgu sa cítim veľmi dobre a mojím cieľom je získať s týmto klubom v budúcnosti titul," povedal bývalý hráč Willem II Tilburg a AZ Alkmaar.

Športový riaditeľ šesťnásobného nemeckého ligového šampióna Dietmar Beiersdorfer doplnil: "Joris počas svojho pôsobenia u nás dokázal, že sa na neho môžeme vždy spoľahnúť. Je to nielen výnimočný športovec, ale aj po ľudskej stránke je to výhra pre náš klub. Už teraz sa tešíme na ďalšie sezóny s Mathijsenom."

Nachádzate sa tu:
Domov