Zahrá si s Ronaldom? Dúbravkov debut v Manchester United sa blíži

Martin Dúbravka.
Martin Dúbravka. (Autor: Reuters)
Sportnet|7. sep 2022 o 22:10

Slovenský brankár by mal chytať v Európskej lige.

MANCHESTER. Martin Dúbravka by sa mohol už vo štvrtok večer dočkať debutu v bráne Manchester United, ktorý čaká vo štvrtok večer prvé kolo Európskej ligy.

Anglický veľkoklub hostí na Old Trafford španielsky tím Real Sociedad San Sebastian. Zápas skupiny E je na programe o 21.00 h.

Slovenský reprezentant sa prvýkrát na súpiske Manchester United objavil v nedeľu, víťazstvo nad dovtedajším lídrom Premier League Arsenalom (3:1) sledoval z lavičky.

Aj keď išlo pre United už o štvrté víťazstvo za sebou, tréner Erik ten Hag by mohol pristúpiť pred pohárovým stretnutím k zmene v zostave.

„V bránke by mal nastúpiť bývalý hráč Newcastle Martin Dúbravka a dostať prednosť pred Davidom de Geaom,“ píše pred zápasom The Sun.

Podľa britského webu by sa mal do zostavy vrátiť aj stopér Harry Maguire a na hrote nastúpiť portugalský kanonier Cristiano Ronaldo.

Okrem Dúbravku by mohol v úvodnom kole európskej súťaže číslo dva nastúpiť aj Marek Hamšík v drese tureckého Trabzonsporu proti maďarskému Ferencvárosu, obranca Dávid Hancko cestuje s holandským Feyenoordom na ihrisko talianskeho Lazia Rím.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Zahrá si s Ronaldom? Dúbravkov debut v Manchester United sa blíži