Maradona odporúča Tevezovi a Aguerovi prestup

TASR|13. jan 2009 o 12:29

Tréner argentínskej futbalovej reprezentácieodporučil Carlosovi Tevezovi, aby opustil anglický Manchester a odišiel do Interu Miláno.

MILÁNO. Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Diego Armando Maradona odporučil Carlosovi Tevezovi, aby opustil anglický Manchester United a prestúpil do talianskeho Interu Miláno. Budúcnosť argentínskeho útočníka na štadióne Old Trafford je totiž nejasná pre končiacu sa zmluvu.

"V nedeľu som videl Manchester vyhrať 3:0 proti Chelsea aj bez Teveza. To nie je pre neho dobré," povedal Maradona pre taliansky denník Corriere dello Sport. "Taliansko, a najmä Inter, by boli skvelým riešením," vyhlásil majster sveta z roku 1986 a dodal: "Jeho zmluva sa končí, čo mu uľahčuje zmeniť tím."

Okrem Teveza by mal podľa Maradonu do Interu prestúpť aj ďalší Argentínčan - a jeho neoficiálny zať - Sergio Aguero, pôsobiaci v Atletiku Madrid. "Akú radu by som mu dal? Nech rýchlo príde do Interu. Už teraz si viem predstaviť jeho skvelú spoluprácu s Ibrahimovičom," myslí si Maradona o Aguerovi, ktorý o mesiac čaká dieťa s jeho dcérou Gianninou.

Nachádzate sa tu:
Domov