ManU bez alternatívnych plánov, ak príchod Téveza zlyhá

SITA|21. júl 2007 o 16:55

MACAU 21. júla (SITA, AFP) - Tréner úradujúceho anglického futbalového majstra Manchestru United Alex Ferguson potvrdil, že "červení diabli" nemajú alternatívne plány pre prípad zlyhania príchodu argentínskeho ...

MACAU 21. júla (SITA, AFP) - Tréner úradujúceho anglického futbalového majstra Manchestru United Alex Ferguson potvrdil, že "červení diabli" nemajú alternatívne plány pre prípad zlyhania príchodu argentínskeho útočníka Carlosa Téveza, momentálne pôsobiaceho vo West Hame United. Klub z Old Traffordu má o hráča s hodnotou 30 miliónov libier eminentný záujem aj napriek tomu, že 23-ročný rodák z Ciudadely (Buenos Aires) a jeho súčasný zamestnávateľ plánujú bojovať s Medzinárodnou futbalovou federáciou (FIFA) v súvislosti s právom disponovať týmto Juhoameričanom na futbalovom trhu. Vypočúvanie pred FIFA sa môže natiahnuť až za koniec prestupového obdobia, ktoré je 31. augusta. "Keď veci nepôjdu naším smerom, tak budeme musieť prehodnotiť plány," skonštatoval Alex Ferguson ktorý je však presvedčený o tom, že bývalá opora klubov Boca Juniors a Corinthians napokon zakotví v radoch ManU.

Tévezov kolega z argentínskej reprezentácie Gabriel Heinze dostal od manchesterských upozornenie, že aj napriek veľkej pravdepodobnosti jeho prestupu do konkurenčného Liverpoolu sa musí zapojiť do tréningového procesu v úvode augusta. United v priebehu týždňa odmietli ponuku 6,8 milióna libier za prestup Heinzeho na Anfield Road, ten však chce urobiť všetko pre to, aby ku konkurentovi do mesta Beatles prestúpil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»ManU bez alternatívnych plánov, ak príchod Téveza zlyhá