Manchester United má záujem o Ribéryho

SITA|5. apr 2009 o 17:03

Britský bulvárny denník News of the World tvrdí, že anglický futbalový veľkoklub Manchester United našiel náhradu za Portugalčana Cristiana Ronalda.

MANCHESTER. Britský bulvárny denník News of the World tvrdí, že anglický futbalový veľkoklub Manchester United našiel náhradu za Portugalčana Cristiana Ronalda v prípade, že by ten po skončení aktuálnej sezóny zamieril do Realu Madrid. "Červení diabli" údajne lanária záložníka Bayernu Mníchov Francka Ribéryho. O 25-ročného francúzskeho reprezentanta sa však zaujíma i FC Barcelona a Inter Miláno. News of the World však informoval o tom, že klub z Old Trafford má k angažovaniu bývalej hviezdy Olympiqu Marseille najbližšie a Ribéry s ManU dokonca rokuje o podmienkach zmluvy. Ribéry nedávno predĺžil sponzorskú zmluvu s výrobcom športového oblečenia Nike, hráči Bayernu si však obliekajú dresy konkurenčnej firmy Adidas. Aj táto skutočnosť by podľa kuloárnych špekulácií mohla ofenzívne ladeného stredopoliara motivovať k prestupu či už do Manchesteru United, alebo Barcelony.

Zatiaľ nie je známe, koľko je Sir Alex Ferguson Bayernu ochotný za Ribéryho služby ponúknuť, za Cristiana Ronalda by ale Real Madrid mal zaplatiť najmenej 75 miliónov eur.

Nachádzate sa tu:
Domov