Majú skvelú formu. Hudáčkovci ťahajú Örebro

Libor Hudáček má skvelú formu.
Libor Hudáček má skvelú formu. (Autor: TASR)
SITA|26. okt 2016 o 16:16

Libor Hudáček je štvrtým najproduktívnejším hráčom švédskej súťaže.

Hudashow baví celý svet
Prečítajte si tiež:
Hudashow baví celý svet

LINKÖPING. Bratia Hudáčkovci sa významným spôsobom podieľali na víťazstve hokejistov Örebra na ľade Linköpingu (3:1) v súboji dvanásteho kola švédskej najvyššej hokejovej súťaže.

Brankár Július Hudáček pochytal tridsať z tridsaťjeden striel z hokejok domácich hráčov a dosiahol skvelú úspešnosť 96,77 percent. Vyhlásili ho za prvú hviezdu zápasu.

Jeho mladší brat Libor pečatil víťazstvo hostí sekundu pred koncom tretej tretiny gólom do prázdnej bránky. A pokračuje v bilancii bod na zápas. Po dvanástich kolách má na konte dvanásť bodov za šesť gólov a šesť asistencií.

Vo svojom tíme je na čele produktivity a v tabuľke celej SHL je štvrtý len dva body za lídrom Danielom Paillem z Brynäsu.

Aktuálne víťazstvo má pre hráčov Örebra veľký význam, lebo prišlo po troch prehrách. Na jedenástej priečke štrnásťčlennej tabuľky SHL má Örebro manko jedného bodu na desiaty Linköping a päť bodov na siedmu Luleu.

"V uplynulých dvoch zápasoch proti Karlskrone a Skelleftea sme urobili priveľa chýb. Dlho sme to potom rozoberali a teraz sa vrátili k jednoduchej hre. Zafungovalo to," cituje Júliusa Hudáčka portál periodika Sydsvenskan.

"Veľmi mi pomohli hráči predo mnou, ktorí bojovali a dreli počas celých 60 minút. A keď aj ku mne prešli strely zvonku, na to som brankár, aby som niečo chytil."

Örebro triumfovalo na ľade Linköpingu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Majú skvelú formu. Hudáčkovci ťahajú Örebro