Oktagon 32: Lucie Pudilová ukázala výborný postoj. Súperka z Brazílie nemala nárok

Lucie Pudilová.
Lucie Pudilová. (Zdroj: Oktagon MMA.)
SvetMMA|9. apr 2022 o 22:40

Pudilová zvládla súboj vo vysokom tempe.

OSTRAVA. Jedna z najväčších domácich hviezd Lucie Pudilová sa prestavila vo svojom 20. profesionálnom súboji. Na podujatí Oktagon 32 bola tentokrát jej súperkou Caroline Yariwake z Brazílie. Pudilová do Ostravy pricestovala so slávnym trénerom Johnom Kavanaghom, ktorý trénuje aj Conora McGregora.

Prvý rozruch nastal už na vážení, keď brazílska bojovníčka nedokázala splniť limit a hrozilo až zrušenie zápasu. Pudilovej tím ale dal podmienku váhy, ktorú Yariwake spnila a aj napriek veľkému váhovému rozdielu sa súboj mohol uskutočniť.

I. kolo:

Súboj sa začal odohrávať v strede klietky, pričom Pudilová útočila skôr propagačne. Po minúte ale začala pridávať kombinácie, ktoré nachádzali cieľ. V polovici kola to už začalo v klietke horieť, keď Pudilová kombináciou úderov otriasla súperkou, ktorá do tohto momentu vyslala na českú reprezentantku iba jediný úder.

Yariwake ukázala srdce, keď absorbovala množstvo tvrdých úderov a sanžila sa útočiť. Prvé kolo ale Pudilová ovládla.

II. kolo:

Súboj čiste v postoji pokraćoval aj v druhom kole. To začlo byť o čosi vyrovnanejšie ako úvodné dejstvo, keď Yariwake začala pridávať tempo a dokonca sa neúspešne pokúšala o takedown.

Pudilová výborne kontrovala z protiútokov, keďže sa na ňu súperka snažila tlačiť. V polovici súboja dala dokonca štvornásobne viac úderov ako Brazílčanka.

III. kolo:

Záverečné dejstvo bolo takmer ako cez kopirák v porovnaní z prvými dvoma kolami. Yariwake stále tlačila na Pudilovú, ktorá ale mala kondície na rozdávanie a veľmi pekne kontrovala.

V posledných 2 minútach sa Brazílčanka pokúsila o ďalší takedown. Ani ten ale nenarobil Pudilovej problémy a všetko sa vrátilo do starých koľají. Pudilová po veľmi dobrom výkone zvíťazila na body a urobila si tak peknú generálku pred jej súbojom v boxe.

Lucia Pudilová vyhráva na body (3 x 30-27)

Slová víťazky:

Niečo som si v úvode urobila s rukou, asi je zlomená. Musela som to potom odboxovať iba s tou druhou. Chcela by som poďakovať všekým, ktorí mi fandia a pomáhajú v príprave.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 32: Lucie Pudilová ukázala výborný postoj. Súperka z Brazílie nemala nárok