Lokomotiv Moskva zdolal Krasnodar 1:0

SITA|21. aug 2011 o 20:48

Futbalisti ruského klubu Lokomotiv Moskva zvíťazili v nedeľu nad FC Krasnodar v 21. kole najvyššej domácej dlhodobej súťaže najtesnejším rozdielom 1:0 (1:0).

MOSKVA. Zápas bol zároveň generálkou na odvetný duel play-off Európskej ligy UEFA 2011/2012, v ktorom vo štvrtok 25. augusta od 19.00 h Lokomotiv nastúpi na Štadióne Antona Malatinského proti Spartaku Trnava.

Lokomotiv už v piatom ligovom dueli v rade neinkasoval, celkovo má za sebou sedem súťažných vystúpení s čistým kontom bez prerušenia.

V základnej jedenástke portugalského kouča Josého Couceira sa neobjavil slovenský stopér Ján Ďurica, ktorý celý zápas presedel len na lavičke náhradníkov. Jediný gól stretnutia zaznamenal v 34. min stredopoliar Dennis Glušakov, ktorý skóroval krásnou strelou z vnútra pokutového územia.

Domáci "železničiari" boli lepším mužstvom a vypracovali si množstvo príležitostí, ale nedokázali streliť viac ako jeden gól, preto ich môže tešiť čisté konto brazílskeho brankára Guilhermeho.

Moskovčania zvíťazili vo štvrtkovom prvom dueli play-off Európskej ligy UEFA 2011/2012 doma nad Trnavčanmi 2:0.

Výsledky:

Lokomotiv Moskva - FC Krasnodar 1:0 (1:0)

Gól: 34. Glušakov

Zostava Lokomotivu: Guilherme - Ilič, Manuel Da Costa, Burlak, Janbajev - Ozdojev (68. Ibričič), Glušakov - Ignatiev, Loskov (68. Tarasov) - Obinna, Caicedo (59. Syčov)

Výsledky nedeľňajších stretnutí 21. kola najvyššej ruskej futbalovej súťaže:

Kubaň Krasnodar - Volga Nižnij Novgorod 5:0 - František Kubík (Kubaň) nastúpil v 77. min a o minútu neskôr dostal žltú kartu

Spartak Naľčik - Spartak Moskva 1:1

Anži Machačkala - Dinamo Moskva 2:1

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Lokomotiv Moskva zdolal Krasnodar 1:0