Liverpool sa trápi. Jeho fanúšikovia napriek tomu podporili Kloppa

Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. (Autor: TASR/AP)
TASR|15. feb 2021 o 12:20

Plot štadióna zdobí transparent.

LONDÝN. Obhajca titulu v anglickej Premier League sa v aktuálnom ročníku trápi. V tabuľke figuruje na štvrtom mieste, na vedúci Manchester City stráca trinásť bodov a prehral posledné tri stretnutia. 

Nemecký tréner Jürgen Klopp má však aj napriek tomu podporu fanúšikov klubu, ktorí ju vyjadrili aj po sobotnej prehre na ihrisku Leicestru City (1:3).

Na plot štadióna Anfield vyvesili transparent: "Jürgen Klopp, nikdy nebudeš kráčať sám." Sú to slová hymny, ktorú diváci v Liverpoole spievajú pred každým zápasom svojich miláčikov.

Liverpool v najbližších dňoch čaká osemfinále Ligy majstrov proti RB Lipsko, zápasy sa budú hrať 16. februára a 10. marca.

Dobre spávať môže aj tréner José Mourinho z Tottenhamu Hotspur. Ten bude zrejme pokračovať v spolupráci s tímom aj napriek uplynulým neúspechom.

Podľa portálu theathletic.com nemá portugalský kormidelník v zmluve bod o ukončení spolupráce, ktorý by ustanovoval podmienky prepustenia.

Tottenham v uplynulých piatich zápasoch Premier League zaznamenal štyri prehry. Po 23 zápasoch sú Londýnčania s 36 bodmi až na deviatom mieste a za priečkou zaisťujúcou európsku súťaž zaostávajú o tri body.

Nedávno tiež vypadli v FA Cupe, v osemfinále prehrali s Evertonom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Liverpool sa trápi. Jeho fanúšikovia napriek tomu podporili Kloppa