Lintner sa trápi, vyhodili ho z fínskeho Lukko Rauma

(Autor: SME - Vladimír Šimíček)
SITA|23. mar 2012 o 08:15

Richard Lintner prišiel do Raumy z konkurenčného SaiPa Lappeenranta v druhej polovici decembra formou hosťovania, keďže v predchádzajúcom tíme by nedostával dostatok priestoru.

Richard Lintner prišiel do Raumy z konkurenčného mužstva SaiPa Lappeenranta v druhej polovici decembra formou hosťovania, keďže v predchádzajúcom tíme by nedostával dostatok priestoru.

RAUMA. Hokejová budúcnosť slovenského obrancu Richarda Lintnera nebude spojená s jeho doterajším fínskym klubom Lukko Rauma. Ako informuje internetový portál Länsi-Suomi, skúsený 34-ročný bek opúšťa káder mužstva spolu s ďalšími legionármi - kanadskými útočníkmi Krisom Beechom, Markom Bomersbackom a švédskym obrancom Johanom Björkom.

„Počet hráčov zo zahraničia chceme výraznejšie znížiť. V tíme zostanú iba dánsky brankár Simon Nielsen, americký obranca Matt Generous a francúzsky útočník Charles Bertrand,“ uviedol prezident klubu Jari Laiho.

Rodák z Trenčína po ukončení pôsobenia v zámorí hráva od sezóny 2003/2004 v Európe, okrem materskej Dukly a spomenutej dvojice fínskych klubov si obliekal dresy trojice švédskym klubov (Djurgaarden, Skelleftea, Färjestad), vo Švajčiarsku hrával vo Friburgu a v KHL za Dinamo Minsk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Fínsko»Lintner sa trápi, vyhodili ho z fínskeho Lukko Rauma