Liga majstrov: Sevilla do skupinovej fázy

SITA|3. sep 2007 o 22:40

ATÉNY 3. septembra (SITA) - Futbalisti FC Sevilla sa stali poslednými účastníkmi skupinovej fázy Ligy majstrov, keď po domácom víťazstve 2:0 zvládli aj pondelkovú odvetu 3. predkola európskej súťaže číslo ...

ATÉNY 3. septembra (SITA) - Futbalisti FC Sevilla sa stali poslednými účastníkmi skupinovej fázy Ligy majstrov, keď po domácom víťazstve 2:0 zvládli aj pondelkovú odvetu 3. predkola európskej súťaže číslo jeden v Aténach a nad AEK vyhrali hladko 4:1. Zápas sa mal pôvodne hrať minulý týždeň, pre smrť obrancu víťaza Pohára UEFA z uplynulej sezóny Antonia Puertu ho odložili. Na základe piatkového žrebu bude Sevilla hrať v H-skupine Ligy majstrov spolu s Arsenalom Londýn, Steauou Bukurešť a Slaviou Praha. Proti španielskemu tímu tak v zápasoch nastúpi aj trojica Slovákov v zošívanom drese Matej Krajčík, Dušan Švento a Milan Ivana.

Stretnutie AEK - Sevilla bolo od začiatku v réžii španielskeho tímu. Domácich nalomil nariadený pokutový kop, ktorý v 31. min premenil Fabiano. Keď o 10 minút neskôr pridal Keita druhý gól, o postupujúcom bolo už rozhodnuté. Aténčania začali kopiť chyby a ešte do prestávky inkasovali druhýkrát z kopačky Fabiana. Po prestávke zvyšoval v 53. min Keržakov už na 4:0, Rivaldo v 81. min už výsledok iba skorigoval.


Výsledok pondelkového odvetného stretnutia 3. predkola Ligy majstrov vo futbale:

  • AEK Atény - FC Sevilla 1:4 (0:3) - prvý zápas: 0:2, postupuje Sevilla

Góly: 81. Rivaldo - 31. a 45. Fabiano (prvý z 11 m), 41. Keita, 53. Keržakov


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Liga majstrov: Sevilla do skupinovej fázy