Mbappé zničil Camp Nou, Messi zhasol ako žiarovka (ohlasy médií)

Kylian Mbappé.
Kylian Mbappé. (Autor: TASR/AP)
TASR|17. feb 2021 o 10:15

Messi pôsobil ako hráč nižšej úrovne, píše The Sun.

PARÍŽ. Výkon francúzskeho futbalistu Kyliana Mbappého v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov vyzdvihli aj európske médiá.

Paríž St. Germain otočil v utorok zápas na ihrisku FC Barcelona z 0:1 na 4:1 a o tri góly sa zaslúžil práve Mbappé.

Dvadsaťdvaročný útočník sa stal vôbec prvým hráčom, ktorý zaznamenal hetrik proti Barcelone vo vyraďovacej fáze Ligy majstrov. Prečítajte si ohlasy médií:

L'Equipe (Fr.): "Mbappé predviedol úžasný výkon, no impozantnú silu ukázal celý tím. Ak sa PSG nepodarí postúpiť do štvrťfinále, bude treba zrušiť futbal.

Marca (Šp.): "Kylian Mbappé sa prehnal Camp Nou a zničil ho ako hurikán. Jeho výkon sa zapíše do pamäti naveky. Barcelona bola svetelné roky ďaleko od dominancie, ktorou deprimovala starý kontinent.


Mundo Deportivo (Šp.): "Barcelona bola veľmi, veľmi ďaleko od výkonu, ktorý treba pre Ligu majstrov. Mbappé zničil Camp Nou."

The Sun (V. Brit.): "Dlhé roky najlepší futbalista na planéte Messi pôsobil oproti Mbappému ako hráč nižšej úrovne. Elektrizujúci Francúz je v 22 rokoch pripravený prevziať od Argentínčana kráľovskú korunu."

Daily Telegraph (V. Brit.): "Mbappé predviedol jeden z najúžasnejších hetrikov za uplynulé roky, zatiaľ čo Messi zhasol ako žiarovka. Na tento zápas sa bude spomínať ako na ten, v ktorom Francúz strhol Argentínčanovi z hlavy korunu."


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Mbappé zničil Camp Nou, Messi zhasol ako žiarovka (ohlasy médií)