Leicester City má na dosah ďalšiu posilu

Ahmed Musa už v budúcej sezóne CSKA Moskva zrejme nepomôže.
Ahmed Musa už v budúcej sezóne CSKA Moskva zrejme nepomôže. (Autor: TASR/AP)
SITA|4. júl 2016 o 15:26

Anglického majstra by mal posilniť Ahmed Musa z CSKA Moskva.

MOSKVA. Nigérijský futbalový útočník Ahmed Musa je blízko k spečateniu svojho prestupu z CSKA Moskva do tímu úradujúceho anglického šampióna Leicester City. Obe strany sa podľa hráčovho agenta dohodli na podmienkach transferu.

Informuje o tom web britskej BBC.

"Všetko je dotiahnuté, Musa bude v stredu v Anglicku, aby absolvoval lekársku prehliadku," vyhlásil agent dvadsaťtriročného zakončovateľa Tony Harris.

To najlepšie z minulej sezóny od Ahmeda Musu.

Musov odchod potvrdil pre ruské médiá aj tréner CSKA Moskva Leonid Sluckij. "V utorok odíde. Keď sa pozriete na to, ako sa veci majú, zbadáte, že je to hráč stvorený pre anglický futbal," pokračoval bývalý tréner ruskej reprezentácie.

Musa sa môže stať štvrtou posilou nečakaného víťaza Premier League 2015/2016 po nemeckom brankárovi Ronovi-Robertovi Zielerovi, španielskom obrancovi Luisovi Hernándezovi a francúzskom stredopoliarovi Nampalysovi Mendym.

Musa prišiel do CSKA v roku 2012. V klubovom drese odohral stošesťdesiatosem zápasov a strelil päťdesiatštyri gólov. V nigérijskom národnom tíme má na svojom konte päťdesiatosem štartov a jedenásť presných zásahov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Leicester City má na dosah ďalšiu posilu