LeBron a Beckham uvažujú o svojom klube v MLS

Divácky potenciál v Miami naznačilo 71 124 zvedavcov, ktorí si v sobotu pozreli prípravný zápas Brazílie s Hondurasom (5:0).
Divácky potenciál v Miami naznačilo 71 124 zvedavcov, ktorí si v sobotu pozreli prípravný zápas Brazílie s Hondurasom (5:0). (Autor: SITA/AP)
SITA|18. nov 2013 o 22:21

Zatiaľ však o projekte klubu v Miami vedieme len počiatočné diskusie, povedal basketbalista, ktorý má malý podiel v FC Liverpool.

MIAMI. Hviezdny basketbalista LeBron James a anglická ikona futbalových trávnikov David Beckham uvažujú o prípadnom spoločnom investovaní do nového klubu futbalovej Major League Soccer, ktorý by sídlil v Miami na Floride.

"David sa v ostatných rokoch stal mojím dobrým priateľom a myslím si, že pre mesto by bolo skvelé, ak by malo vlastný futbalový klub. Zatiaľ však o tomto projekte vedieme len počiatočné diskusie," povedal pre Miami Herald James, ktorý má malý podiel v anglickom futbalovom klube FC Liverpool.

Beckham pobudol v závere svojej kariéry práve v zámorí v tíme Los Angeles Galaxy, kam prišiel v roku 2007 z Realu Madrid. V Miami v rokoch 1998 - 2001 mal sídlo klub MLS pod názvom Fusion.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»LeBron a Beckham uvažujú o svojom klube v MLS