Lásik: V súboji o Seriu A máme na každého

(Autor: SITA)
SITA|5. apr 2013 o 13:59

Tím slovenského defenzívneho záložníka bojuje o šancu na play off do najvyššej talianskej ligy.

BRESCIA. Richard Lásik z Brescie vyzval ku koncu sezóny Serie B na sústredenie sa na boj o play-off. Informovala o tom webová stránka corrieredellosport.it.

Mužstvo z Lombardie je v tabuľke momentálne na siedmej pozícii, do konca ročníka zostáva osem kôl. Brescia v sobotu 6. apríla privíta na domácom ihrisku Cesenu, ktorá zaostáva za svojím najbližším súperom o dva body. Do štvorčlenného play-off postúpia tímy z tretieho až šiesteho miesta, ktoré sa pobijú barážovým spôsobom o tretiu postupovú priečku do Serie A. Medzi taliansku elitu sa priamo kvalifikujú prvé dve mužstva z druholigového pelotónu.

"V hlavách máme tento súboj. Musíme ho vyhrať, nutne potrebujeme dobrý výsledok. V ostatných rokoch, napriek tomu, že som veľmi nehrával, si nepamätám, že by bola sezóna taká náročná. Môže sa stať všeličo. Musíme zostať pokojní a čo najrýchlejšie dosiahnuť 50 bodov. Na rozdiel od ostatných mužstiev máme mladý káder a situácia okolo boja o play-off môže utvárať tlak navyše. Ak sa dostaneme do play-off, som si istý, že máme šancu proti ktorémukoľvek súperovi," povedal Lásik.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Lásik: V súboji o Seriu A máme na každého