Lampard a Xabi Alonso zakopali vojnovú sekeru

SITA|5. apr 2009 o 19:01

Nepriateľský vzťah medzi stredopoliarom anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Frankom Lampardom a záložníkom FC Liverpool Xabim Alonsom je údajne nezmysel.

LONDÝN. Obaja reprezentanti svojich rodných krajín sa stretli v minulosti v početných ligových či medzištátnych stretnutiach a v ich vzájomných súbojoch sa mnohokrát iskrilo. V roku 2005 nešetrným zákrokom zlomil Lampard nohu svojmu súperovi. V jesennej časti sezóny v ligovom stretnutí dvoch odvekých rivalov dostal Lampard červenú kartu opäť za zákrok na Alonsa. Najbližšie proti sebe nastúpia v stredajšom štvrťfinálovom dueli Ligy majstrov.

"Vždy sa teším na súboje s ním. Xabi je vynikajúci hráč, úplne ho rešpektujem. Medzi nami nikdy nebol nepriateľský vzťah aj napriek mnohým vzájomným súbojom, či drobným potýčkam. Osobne som sa s ním rozprával po prípravnom medzištátnom zápase v Seville vo februári tohto roku a všetko sme si vydiskutovali. On má na vec rovnaký názor ako ja. Na svete je mnoho dôležitejších vecí ako futbal, som rád, že sme si to vysvetlili," vyhlásil Lampard pre britský denník News of the World.

Nachádzate sa tu:
Domov