Lacko na Roland Garros proti Yanimu, Cibulková s Ivanovovou

SITA|21. máj 2010 o 22:25

Slovenskí tenisti Lukáš Lacko a Dominika Cibulková spoznali v piatok večer po skončení finálových súbojov kvalifikácie svojich súperov v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži.

PARÍŽ. Slovenskí tenisti Lukáš Lacko a Dominika Cibulková spoznali v piatok večer po skončení finálových súbojov kvalifikácie svojich súperov v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži (23. mája - 6. júna, celková dotácia 16 807 400 eur, antuka vonku). Rozhodol o nich dodatočný žreb zaradenia kvalifikantov, ktorý bol značne oddialený viac ako 4-hodinovým "maratónom" medzi napokon úspešnou Japonkou Kurumi Narovou a Rumunkou Monicou Niculescovou.

Dvadsaťdvaročný piešťanský rodák Lacko si na úvod zmeria sily s Američanom Michaelom Yanim, ktorý vlani v 1. kole eliminácie na melbournských Australian Open nestačil na Dominika Hrbatého (1:6, 4:6). Obhajkyňa semifinálovej účasti Cibulková začne proti Ruske Jekaterine Ivanovovej, nad ktorou pred troma rokmi v Prahe zvíťazila hladko 6:0, 6:2.

Ako je známe už od obeda, Karol Beck v 1. kole vyzve Nemca Philippa Kohlschreibera, Daniela Hantuchová si zahrá s thajskou veteránkou Tamarine Tanasugarnovou a Magdaléna Rybáriková sa pokúsi uspieť proti Švédke Sofii Arvidssonovej.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Lacko na Roland Garros proti Yanimu, Cibulková s Ivanovovou