Lacko mal menšie problémy, ale bude v poriadku

SITA|13. sep 2007 o 16:51

BRATISLAVA 13. septembra (SITA) - Slovenský tenista Lukáš Lacko (160. vo svetovom rebríčku vo dvojhre), ktorý je pri vynútenej absencii Dominika Hrbatého slovenskou jednotkou na blížiaci sa bratislavský ...

BRATISLAVA 13. septembra (SITA) - Slovenský tenista Lukáš Lacko (160. vo svetovom rebríčku vo dvojhre), ktorý je pri vynútenej absencii Dominika Hrbatého slovenskou jednotkou na blížiaci sa bratislavský barážový daviscupový zápas proti Kórejskej republike (21. - 23. septembra), vo štvrtok odstúpil z prostějovského duelu proti Poliakovi Grzegorzovi Panfilovi v českej extralige klubov. "Nebojte sa. Na Davisov pohár budem určite v poriadku, hoci som v ostatných dňoch mal menšie zdravotné problémy," uviedol pre agentúru SITA finalista nedávneho stotisícového challengerového turnaja v Istanbule Lukáš Lacko.

Nomináciu kapitána Miloslava Mečířa sa na stretnutie o účasť vo svetovej skupine ročníka 2008 (hrá sa na antuke pod strechou v Sibamac aréne NTC) proti ázijskému družstvu dotvárajú Michal Mertiňák, Ivo Klec a Martin Kližan. Devätnásťročný piešťanský rodák Lacko pre problémy s pravým členkom absentoval v aprílovom súboji 2. kola I. skupiny euroafrickej zóny proti Macedónsku. Slovensko v Skopje vyhralo 5:0. Naposledy v 1. kole kvalifikácie na turnaji ATP v Bukurešti Lacko prehral s neznámym Argentínčanom Juanom Martinom Arangurenom 1:6, 0:6.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Lacko mal menšie problémy, ale bude v poriadku