Tvár ukryl v dlaniach. Vavro si v dôležitom zápase strelil vlastný gól

Slovenský obranca Denis Vavro.
Slovenský obranca Denis Vavro. (Autor: SD Huesca/ twitter)
Sportnet|9. apr 2021 o 22:52

Huesca napriek tomu dosiahla cenný triumf.

BRATISLAVA. Slovenský futbalista Denis Vavro druhýkrát v sezóne nastúpil v základnej zostave tímu SD Huesca. Klub z Aragónska v predošlých dvoch dueloch neinkasoval, na čo chcel nadviazať aj v záchranárskom súboji proti Elche. 

Jeho ambície o treťom čistom konte v sérii sa však rozplynuli už po štyroch minútach a prsty v tom mal 24-ročný rodák z Partizánskeho. 

Po pravej strane unikol hosťujúci obranca Antonio Barragan, pred bránkou hľadal spoluhráča, no jeho prízemnú prihrávku si Vavro zrazil do vlastnej siete. 

Tvár v dlaniach slovenského obrancu zvýraznila jeho sklamanie. 

Okamžite však k nemu pribehol spoluhráč Pedro López a snažil sa ho povzbudiť potľapkaním po chrbte. Malou útechou pre Vavra bolo, že jeho smolný moment prišiel v čase, keď už Huesca vyhrávala 1:0. 

Vlastný gól kmeňového hráča rímskeho Lazia napokon nemusel domácich hráčov mrzieť. V 30. minúte sa presadil strelou spoza šestnástky Sandro Ramírez a v závere premenil pokutový kop Rafael Mir. Pre neho to bol druhý gól v zápase.

Vďaka víťazstvu 3:1 sa Huesca posunula v tabuľke na šestnáste miesto, pričom pred osemnástym Elche má náskok jedného bodu. Navyše, prvýkrát od 25. októbra nefiguruje na pozíciách znamenajúcich zostup. 

Vavro hral do 65. minúty, keď ho vystriedal grécky obranca Dimitrios Siovas. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Tvár ukryl v dlaniach. Vavro si v dôležitom zápase strelil vlastný gól