Kritizovala tenis, že je nespravodlivý. Škamlová získala v Maďarsku deblový titul

Škamlová sa vyjadrila na margo zistení, ktoré odhalila hackerská skupina Fancy Bear.
Škamlová sa vyjadrila na margo zistení, ktoré odhalila hackerská skupina Fancy Bear. (Autor: facebook.com/ChantalSkamlovaOfficial)
Sportnet|16. sep 2016 o 22:47

Slovenska získala titul vo štvorhre po boku Švajčiarky Perrinovej.

ITF HÓDMEZÖVÁSÁRHELY - finále štvorhry:

Conny Perrinová, Chantal Škamlová (Švaj./SR-1) - Irina Maria Barová, Elena Bogdanová (Rum.-2) 6:4, 6:2

HÓDMEZÖVÁSÁRHELY. Slovenská tenistka Chantal Škamlová a Švajčiarka Conny Perrinová získali deblový titul na turnaji v Maďarsku.

Slovensko-švajčiarske duo nasadené ako prvé zvíťazilo za 69 minút 6:4, 6:2 nad dvojkami podujatia Irinou Mariou Barovou a Elenou Bogdanovou z Rumunska v piatkovom finále štvorhry na turnaji ITF v maďarskom meste Hódmezővásárhely (dotácia 25 000 USD, antuka vonku).

Dvadsaťtriročná rodáčka z Banskej Bystrice Škamlová sa raduje zo svojho 25. deblového titulu pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF), deviateho tohtosezónneho.

V príslušnom renkingu WTA figuruje na 233. priečke.

Ešte počas týždňa zaujala Škamlová aj svojím vyhlásením. "Som smutná, že robím tento nespravodlivý šport, v ktorom musíte brať doping, aby ste boli medzi najlepšími. Úcta všetkým, ktorí sa usilujú a tvrdo pracujú čistými a férovými metódami!!!" napísala Škamlová v rovnaký deň, ako hekerská skupina Fancy Bear po kyberútoku zverejnila dôverné informácie z databázy Svetovej antidopingovej agentúry (WADA).

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Kritizovala tenis, že je nespravodlivý. Škamlová získala v Maďarsku deblový titul