Krištofič a Raška sa pobijú o titulovú miestenku!

Vladimír Bilohuščin|11. apr 2018 o 02:00

V Košiciach uvidíme ďalší stret stredných váh.

Už o mesiac nás čaká ďalší turnaj organizácie Oktagon, ktorá sa premiérovo predstaví v košickej Steel aréne. Organizátori sa netaja tým, že majú záujem o titulové zápasy a práve jeden eliminačný uvidíme aj na Oktagon 6, keď sa v odvete proti sebe postavia Samuel ´Pirát´ Krištofič a ´Andrés´ Raška.

„Taktika bude asi rovnaká ako, naposledy,“ prezradil v relácii ´Letem světem´ Raška, ktorý priznal, že zatiaľ nevidel posledný Krištofičov duel na Fight Nights. Na súboj sa ale kvalitne pripraví. „Určite hodím nejaký kemp, napríklad u Karlosa. U nás je ale taktiež kvalita, takže to pôjde aj doma.“

Favoritom duelu bude Krištofič, ktorý dokázal v prvom zápase Rašku ukončiť. ´Pirátovi´ ale postupne odpadli Wittner aj Čambal, a tak je odvetný duel logickou voľbou. „Ja veľmi nie som na odvety, ale keďže na Slovensku, čo malo zmysel, odišlo o váhu preč, alebo ku konkurencii, tak to dáva zmysel.“

Raška pritom v posledných dvoch zápasoch porazil Hladkého ako aj Kostolanského a to sa ´Pirátovi´ veľmi nepáčilo. „Mne kamarátov biť nebude,“ odkázal súperovi a dodal, že duel ukončí v druhom kole na obľúbený arm triangel.

Košický súboj bude nesmierne dôležitý, víťaz sa totiž stretne v lete na pražskej Štvanici v titulovom zápase s Milošom Petráškom, ktorý pre tento zápas prestúpi do strednej váhy.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Krištofič a Raška sa pobijú o titulovú miestenku!