Kozáčik asi stratí pozíciu jednotky

SITA|17. okt 2008 o 12:35

tréner českého prvoligového futbalového klubu Sparta Praha Jozef Chovanec pristúpi vo svojom prvom dueli na lavičke "rudých" k výmene brankárov.

PRAHA. Staronový tréner českého prvoligového futbalového klubu Sparta Praha Jozef Chovanec pristúpi vo svojom prvom dueli na lavičke "rudých" po nahradení Vítězslava Lavičku s najväčšou pravdepodobnosťou k viacerým zmenám. Jedna z nich sa dotkne aj slovenského brankára Matúša Kozáčika, ktorý bol jednotkou pre predchádzajúceho lodivoda, no v posledných troch dueloch inkasoval až desať gólov (0:3 v Liberci, 3:3 s Dinamom Záhreb a 1:4 so Slaviou Praha). Prednosť medzi tromi žrďami by podľa internetového portálu iDnes.cz mal dostať Jaromír Blažek, ktorý sa na Letnú vrátil v lete z nemeckého Norimbergu, no aj pre zranenie v Gambrinus lige 2008/09 zatiaľ nechytal.

Naopak, pevné miesto v základnej jedenástke by mal mať záložník Karol Kisel a v prípade nedoliečenia stopéra Tomáša Řepku by sa mohol v defenzíve Sparty predstaviť v najbližšom ligovom stretnutí proti Plzni obranca Marián Had.

Nachádzate sa tu:
Domov