Kouč Chorvátov Bilič priznal ponuku od Hamburgu

SITA|18. mar 2008 o 20:39

ZÁHREB 18. marca (SITA) - Tréner chorvátskej futbalovej reprezentácie Slaven Bilič pre domáci denník Jutarnji List priznal, že od nemeckého prvoligového klubu Hamburger SV dostal ponuku prevziať taktovku ...

ZÁHREB 18. marca (SITA) - Tréner chorvátskej futbalovej reprezentácie Slaven Bilič pre domáci denník Jutarnji List priznal, že od nemeckého prvoligového klubu Hamburger SV dostal ponuku prevziať taktovku po skončení záverečného turnaja ME 2008. "Ešte sme však nerokovali o podrobnostiach. Určite sa nedá povedať, že by som už mal niečo konkrétne," podotkol 39-ročný rodák zo Splitu Bilič, ktorý v minulosti ako obranca pôsobil v zahraničí postupne v Karlsruhe, West Hame United a Evertone.

Hamburg sa vopred verejne obzerá po novom kormidelníkovi, pretože dávnejšie bol ohlásený letný odchod Holanďana Huuba Stevensa do PSV Eindhoven. Chorvátsky futbalový zväz (HNS) netají túžbu dohodnúť sa s Biličom na pokračovaní spolupráce, zároveň však uznáva, že zrejme nedokáže rovnocenne vstúpiť do licitácie s bohatými západnými klubmi. "Nerád by som vzbudzoval dojem, že využívam médiá na komunikáciu so súčasným zamestnávateľom, ale musím uznať, že ponuku Hamburgu vnímam ako poctu," povedal Bilič.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Kouč Chorvátov Bilič priznal ponuku od Hamburgu