Kontrakty pred otvorením voľného trhu - Recchi, Roberts, Rivet, McAmmond

TASR|23. jún 2007 o 13:07

New York 23. júna (TASR) - Okrem draftových udalostí pokračovali cez víkend aj zmluvné aktivity klubov pred júlovým otvorením trhu s voľnými hráčmi NHL.

V Pittsburghu, ktorý buduje perspektívny káder na mladých hviezdach Crosbym a Malkinovi si udržali aj dvojicu rutinérov z ofenzívnych línií. Podľa zámorských médií sa na podmienkach ročného kontraktu dohodli 41-ročný Gary Roberts (2,5 milióna dolárov), o dva roky mladší Mark Recchi si na konto pripíše dva milióny.

Aj obranca Craig Rivet by sa 1. júla stal neobmedzeným voľným hráčom a v San Jose s ním radšej rýchlo podpísali štvorročnú zmluvu s obrancom Craigom Rivetom. Za toto obdobie 33-ročný hokejista zarobí 14 miliónov dolárov. Rivet prišiel k žralokom v marci z Montrealu, kde pôsobil 12 rokov.

Ottawa podpísala viacročnú zmluvu so stredným útočníkom Deanom McAmmondom. Tridsaťštyriročný veterán v minulej sezóne nazbieral v 81 zápasoch v drese senátorov 29 bodov (14+15), v 18 dueloch play off pridal osem bodov. Colorado Avalanche si udržalo útočníka Tylera Arnasona do roku 2009, keď s ním lavíny podpísali nový dvojročný kontrakt. Dvadsaťosemročný hokejista bol v minulej sezóne so 49 bodmi z 82 zápasov šiesty najproduktívnejší v tíme.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Kontrakty pred otvorením voľného trhu - Recchi, Roberts, Rivet, McAmmond