Koho by Miesha Tate favorizovala v zápase McGregor - St-Pierre?

Adrián Mečiar|26. sep 2017 o 02:00

Hviezdna Miesha Tate sa podrobnejšie pozrela na potencionálny superfight medzi Conorom McGregorom a Georgesom St-Pierrom.

Okamžite po potvrdení Kanaďanovho návratu do UFC sa medzi jeho budúcimi súpermi začal spomínať Conor McGregor, dnes najväčšia hviezda a tvár zmiešaných bojových umení. GSP údajne s UFC podpísal zmluvu na 4 zápasy. Prvým je titulový súboj s Michaelom Bispingom na UFC 217. St-Pierre pred pár týždňami povedal, že je podľa podpísaného kontraktu, v prípade výhry nad Bispingom, povinný zjednocovať tituly s dočasným šampiónom, Robertom Whittakerom. Avšak, kam vlastne zavedú ďalšie St-Pierrove kroky, to ešte nikto nevie. 

Napríklad, aj taký Luke Rockhold vraví, že ak GSP zvíťazí, určite sa nestretne so žiadnou elitnou strednou váhou a namiesto toho prejde najspäť do weltrovej divízie. V nej už bojoval aj slávny Ír, ktorý s podobnými superfightami rozhodne nemá problém.

Populárna Miesha Tate, ktorá po ukončení kariéry okrem iného pracuje aj ako analytička pri prenosoch UFC, sa na tento matchup pozrela podrobnejšie.

„Za favorita duelu by som považovala Conora McGregora. Tohto chlapíka som už naozaj veľakrát podcenila, neverila som v jeho schopnosti a on ma následne presvedčil o opaku. Conor si ide vlastnú ligu. Pripravovanie gameplanu, psychologické hry, dostávanie sa súperom do hláv. V tomto sa Conorovi nik nevyrovná. Taktiež, proti Georgesovi by mal výhodu v rýchlosti. McGregor má skvelý striking, GSP bol niekoľko rokov mimo oktagonu. Myslím, že Conor s jeho tímom vie dať dokopy taktiku, vďaka ktorej dokáže poraziť absolútne kohokoľvek."

„Cítim sa trocha zle, že Georgesa takto odpisujem, pretože som jeho dlhoročnou fanúšičkou. GSP je takmer dokonalý bojovník, ktorý nerobí chyby. Je to robot, no jednoducho dávam väčšiu šancu McGregorovi. Dokonca si myslím, že váhová nevýhoda by Conorovi vlastne pomohla. Rýchlosť by totiž bola rozhodujúcim faktorom v ich zápase. McGregor má navyše veľmi tvrdé ruky. Floyda síce neporazil, no mňa osobne skutočne prekvapil. Vôbec som nečakala, že podá taký dobrý výkon. Prehrať s najlepším boxerom všetkých čias až v 10.kole, to si zaslúži veľký rešpekt a zároveň to bol ďalší dôkaz toho, čo všetko tento bojovník dokáže."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Koho by Miesha Tate favorizovala v zápase McGregor - St-Pierre?