Kližan má stále problémy s nohou, vynechá aj turnaj v Marrákeši

(Autor: Facebook)
SITA|1. apr 2016 o 11:01

Na turnaji mal obhajovať vlaňajšie prvenstvo. Martina Kližana stále trápi zranená noha a po Miami sa odhlásil aj z Marrákeša. "Verím, že na Monte Carlo budem fit," hovorí.

Dennodenn rehabilitcia u doktora Deleja v zdravotnckom zariaden Sportmed. Diagnza znie: plantrna fascitda... Ide...

Posted by Martin Kližan on 31. marec 2016

BRATISLAVA. Slovenský tenista číslo jeden Martin Kližan nebude 4. - 10. apríla obhajovať titul na turnaji ATP World Tour 250 v marockom Marrákeši (vlani sa podujatie ešte konalo v Casablance v rovnakej krajine).

Dúfa, že do súťažného diania sa vráti od 10. apríla na štvornásobne významnejšej akcii ATP World Tour Masters 1000 tiež na antuke v Monaku.

"Dennodenná rehabilitácia u doktora Deleja v zdravotníckom zariadení Sportmed. Diagnóza znie: plantárna fascitída. Ide o väzivový pruh na spodine nohy, ktorý spája pätovú kosť s kĺbmi prstov," uviedol dvadsaťšesťročný Petržalčan prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie.

V pondelok už začnem ľahšie trénovať a verím, že na Monte Carlo budem fit."

Aj takto rehabilituje Martin Kližan.

Rehabilitácia nohy...

Posted by Martin Kližan on 27. marec 2016

Momentálne 27. muž renkingu Kližan nedohral 13. marca zápas druhého kola v kalifornskom Indian Wells proti Španielovi Fernandovi Verdascovi.

Následne sa zverenec Martina Hromeca odhlásil z ďalšieho podujatia štatútom ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v Miami na Floride.

,,Noha nie je stle zdravotne v poriadku, ale posilujem aspo na bicykli...",,The leg's not quite healed yet, but at least I'm keeping fit on a bike..."

Posted by Martin Kližan on 23. marec 2016

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Kližan má stále problémy s nohou, vynechá aj turnaj v Marrákeši