Kličkov manažér pripustil, že sa Ukrajinec stretne s Furym

(Autor: Twitter)
SITA|3. mar 2015 o 12:06

Pokiaľ Kličko naplní predpoklady a 25. apríla si poradí s Bryantom Jenningsom, súboj s Furym prichádza do úvahy v lete alebo na jeseň tohto roka.

HAMBURG. Šéf spoločnosti Klitschko Management Group Bernd Bönte pripustil, že boxerský šampión Vladimir Kličko si to po prípadnej úspešnej obhajobe titulov v superťažkej váhe rozdá v ringu s Tysonom Furym.

Pokiaľ 38-ročný Ukrajinec 25. apríla v New Yorku naplní predpoklady a poradí si s domácim Bryantom Jenningsom, súboj s Furym prichádza do úvahy v lete alebo na jeseň tohto roka.

O dvanásť rokov mladší Brit Fury v sobotu v londýnskej O2 Arene po ôsmich kolách technickým k. o. zdolal rumunsko-nemeckého protivníka Christiana Hammera. Dvadsaťšesťročný pästiar obhájil medzinárodný titul organizácie WBO v superťažkej hmotnostnej kategórii.

Celý zápas Furyho s Hammerom.

Bernd Bönte však výkonom potenciálneho vyzývateľa ohromený nebol. "Videl som ten zápas. Fury ma proti druho či treťotriednemu protivníkovi nepresvedčil," citoval špecializovaný portál Bad Left Hook.

"Vladimir najprv musí vyhrať s Jenningsom, potom sa môžeme rozprávať. Zatiaľ je to predčasné. Vladimir vie, že Jennings je náročný súper a nepodceňuje ho."

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Kličkov manažér pripustil, že sa Ukrajinec stretne s Furym