Paleš na PML nezaváhal a zvíťazil vo výbornom hlavnom zápase

Milan Paleš po výhre v hlavnom zápase PML 5
Milan Paleš po výhre v hlavnom zápase PML 5 (Zdroj: PML)
Vladimír Bilohuščin|19. nov 2022 o 22:40

Na prestížny turnaj Enfusion sa Milan Paleš naladil tým najlepším spôsobom.

TŘINEC. Kráľ Oktagon Underground a hviezda slovenskej postojovej scény Milan Paleš sa zasa vrátil do ringu a rovno do hlavného súboja podujatia PML 5.

To sa konalo vo vypredanej športovej hale v Třinci a súperom Paleša bol nebezpečný poľský bojovník Mateusz Janík. Toho sme videli v akcii už na predchádzajúcom turnaji organizácie PML, kde si dokázal pripísať dôležitú výhru.

Do hlavného zápasu večera a jediného súboja podľa pravidiel kickboxu nastupoval ako favorit Paleš. Súpera ale nepodceňoval a v prvom kole si skôr kontroloval vzdialenosť a Janíka načítaval. Paleš bodoval hlavne pekným predným úderom a prekvapil aj častým striedaním ľavého a pravého postavenia.

V druhom kole sa súboj dostal do tých správnych otáčok a diváci videli naozaj množstvo prestreliek s tvrdými údermi. Janík za svojim súperom vôbec nezaostával a bodoval hlavne údermi na spodok. Na konci kola sa Paleš prezentoval výbornou kombináciou.

Kvalitný súboj pokračoval až do posledného gongu, keď poľský reprezentant aj napriek množstvu inkasovaných úderov stále vracal výmeny a ani na sekundu nebol mimo hru.

Nakoniec sa zaslúžene z výhry na body radoval Milan Paleš, ale určite sa nemá za čo hanbiť ani Janík.

„Súper bol naozaj kvalitný. Nevedel som sa do toho súboja trocha nakopnúť, lebo som sa snažil nezraniť pred turnajom Enfusion.

Videl som, že sa dá ísť aj cez kryt, tak som to skúšal a videl som, že to vychádzalo,“ prezradil po súboji Paleš.

Teraz už slovenského reprezentanta čaká prestížna pyramída svetovej organizácie Enfusion v Dubaji.

 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Paleš na PML nezaváhal a zvíťazil vo výbornom hlavnom zápase