Khabib nemá problém s duelom McGregor-Diaz 3: Mne ale dajte Fergusona

Adrián Mečiar|17. okt 2017 o 02:00

Neporazený ruský fighter je pripravený na návrat do klietky.

Nurmagomedov mal dostať šancu zabojovať o dočasný titul ľahkej váhy na UFC 209, lenže o túto možnosť Khabiba pripravil nepodarený weight-cut, ktorý ho v kombinácii so zranením kolena vyradil z hry na dlhší čas. ´The Eagle´ však tvrdí, že jeho zdravotné problémy už sú minulosťou. 

„Konečne som opäť zdravý, dal som sa do poriadku," vravel Khabib vo včerajšej epizóde The MMA Hour. „Dúfam, že UFC mi ponúkne zápas na UFC 219. Rád by som si tam vzal všetko späť - pozornosť, opasok, jednoducho všetko."

Komunita zmiešaných bojových umení je v týchto dňoch rozdelená na dva tábory. Jedna skupina ľudí sa dožaduje zjednocovania titulov v 155-librovej kategórii a tá druhá zas chce vidieť trilógiu medzi McGregorom a Diazom.

Nurmagomedovovi možno pomerne prekvapujúco neprekáža duel McGregor-Diaz 3, avšak samozrejme, v tom prípade od UFC čosi požaduje: „Myslím, že UFC vyslovene potrebuje tretí súboj medzi Conorom a Diazom, je to najväčší moneyfight súčasnosti. V tom prípade ale ja musím bojovať s Tonym. Toto by podľa mňa bolo skvelé riešenie."

„Ak budem zápasiť s Fergusonom, bude to súboj o pás, no nie iba o dočasný opasok. Toto by bol skutočný titulový zápas. Conor je síce oficiálny šampión, no všetci vieme, ako to naozaj je."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib nemá problém s duelom McGregor-Diaz 3: Mne ale dajte Fergusona