Khabib a McGregor sa budúci týždeň stretnú na tlačovej konferencii

Adrián Mečiar|12. sep 2018 o 02:00

Budúci týždeň sa začne to pravé šialenstvo.

O duel medzi Khabibom NurmagomedovomConorom McGregorom je obrovský záujem už teraz, no ešte len budúci týždeň sa začne to pravé šialenstvo.

Hoci sa pred nedávnom objavili správy, že Conor McGregor odmietol všetky tlačové konferencie a až do zápasu sa chce sústreďovať výlučne na svoj tréning, minimálne na jednu tlačovú konferenciu si Conor čas našiel.

UFC dnes oznámilo, že budúci týždeň vo štvrtok, teda 20. septembra, sa v Radio City Music Hall v New Yorku uskutoční tlačová konferencia za účasti aktérov hlavného zápasu turnaja UFC 229 a prezidenta organizácie Dana Whitea.

Tlačová konferencia by sa mala začať o 23:00 SEČ, no pri Conorovi sme sa už neraz presvedčili, že čakanie na začiatok sa môže predĺžiť aj o niekoľko desiatok minút.

Prístup na túto akciu budú mať len akreditovaní novinári, fanúšikovia sa tejto udalosti zúčastniť nemôžu. UFC však ako zvyčajne bude aj túto tlačovú konferenciu bezplatne vysielať na svojom youtubeovom kanáli.

Samotný duel medzi Khabibom a McGregorom, v ktorom bude v hre titul ľahkej váhy, sa bude konať už 6. októbra v Las Vegas.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib a McGregor sa budúci týždeň stretnú na tlačovej konferencii