Karlos Vémola vyzval Samuela Krištofiča, a ten odpovedá!

Vladimír Bilohuščin|14. nov 2017 o 01:00

Ani nie deň po skončení podujatia Oktagon 4 dostal šampión vážnu výzvu.

V sobotu sme boli svedkami jedného z najlepších podujatí na území Slovenska, na konci ktorého sa dekoroval nový šampión Oktagon Výzvy, Samuel Krištofič. Ten si vo finálovom zápase poradil s Radovanom Úškrtom a získal si srdcia množstva fanúšikov.

Na podujatí sa pritom objavil aj Gábor Boráros, víťaz prvej série, ktorý obecenstvu pripomenul, že Slováci majú oboch finalistov a naznačil tak, že práve domáci tím má lepšie stredné váhy. A práve tento výrok nahecoval najväčšiu hviezdu českého neba Karlosa Vémolu, ktorý Krištofiča vyzval na súboj. Bývalý bojovník UFC bol pritom jeden z trénerov českého výberu a tak nečudo, že chce hájiť farby svojho výberu. „´Pirát´ má teraz skóre 9-0 a ak sa cíti ako ozajstný šampión, tak by som sa tomu určite nebránil,“ skonštatoval Vémola.

 

Na výzvu už stihol zareagovať aj Krištofič, ktorý musel po zápase vyhľadať lekársku pomoc, keďže takmer nevidel na pravé oko. Ako sme si u ´Piráta´ zvykli, zasa to bolo originálne provokačné. „Dozvedel som sa, že si ma na mušku zobrala nejaká pokazená T-800vka,“ odpovedal Krištofič, pričom narážal na film Terminátor a prezývku, pod akou každý Vémolu pozná. „Na muške som už bol veľakrát kamarát a pozri sa na Sherdog, ako dopadli.“

Po Patrikovi Kinclovi tu tak máme ďalšieho skvelého bojovníka, ktorý vyzval víťaza Výzvy. Ak by sa tento súboj stal realitou, zrejme padne ďalší divácky rekord.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Karlos Vémola vyzval Samuela Krištofiča, a ten odpovedá!