Kamenár už absolvoval v Nantes lekárske testy

SITA|3. júl 2009 o 13:19

Slovenský reprezentačný futbalový brankár Ľuboš Kamenár bol počas celého piatkového dopoludnia v opatere lekárov francúzskeho klubu FC Nantes.

NANTES. Slovenský reprezentačný futbalový brankár Ľuboš Kamenár bol počas celého piatkového dopoludnia v opatere lekárov francúzskeho klubu FC Nantes, s ktorým vo štvrtok podvečer podpísal v Bratislave päťročný kontrakt.

Dvadsaťdvaročný bývalý gólman corgoňligového tímu z Petržalky musel u svojho nového zamestnávateľa absolvovať kompletné zdravotné testy.

"Keďže sme v noci pristáli v Nantes až okolo polnoci a už od ôsmej ráno som bol u doktorov, veľa som toho nenaspal. Teraz odchádzam na obed so synom prezidenta klubu a od 14.00 h potom absolvujem prvú tlačovú konferenciu v novom pôsobisku," informoval agentúru SITA priamo zo severozápadného mesta Francúzska Ľuboš Kamenár. Výsledky testov zatiaľ nie sú známe, podľa jeho vlastných slov by však nemal nastať žiadny problém.

"Ja osobne sa cítim na sto percent v poriadku a zdravý. Myslím si, že všetky vyšetrenia by mali byť v poriadku," uviedol člen A-tímu slovenskej reprezentácie, ktorý však má zatiaľ na svojom konte v seniorskom národnom tíme len jeden štart.

"Po tlačovke, na ktorej by som mal mať slovenskú prekladateľku, odlietam okolo piatej popoludní za mužstvom na sústredenie v Annecy," dodal Ľuboš Kamenár.

S podpisom kontraktu so 194-centimetrov vysokým slovenským gólmanom je veľmi spokojný aj tréner v súčasnosti druholigového francúzskeho tímu Nemec Gernot Rohr.

"O Ľuboša sa Nantes zaujímalo už niekoľko mesiacov pred mojím príchodom. Všetci ho odporúčali, preto som rád, že sme ho získali do nášho klubu," uviedol 55-ročný rodák z Mannheimu a dodal: "Chceli sme niekoho podobného Petrovi Čechovi, vysokého a urasteného. V kádri síce máme aktuálne dvoch skúsených brankárov, no obaja sa zranili a ďalší dvaja sú ešte príliš mladí. Verím, že Ľuboš bude naozajstnou posilou."

Nachádzate sa tu:
Domov