Juhar v Sparte presvedčuje o svojich kvalitách

SITA|8. júl 2011 o 13:20

Slovenský futbalový záložník Martin Juhar zatiaľ v drese AC Sparta Praha presvedčuje o svojich kvalitách, 23-ročný stredopoliar sa českému vicemajstrovi upísal nedávno z MFK Košice.

PRAHA. Slovenský futbalový záložník Martin Juhar zatiaľ v drese AC Sparta Praha presvedčuje o svojich kvalitách, 23-ročný stredopoliar sa českému vicemajstrovi upísal nedávno z MFK Košice a na sústredení v Rakúsku zanechal dobrý dojem.

"Zápasy v rýchlom slede mi vôbec nevadia. Prišiel som zabojovať o miesto v základnej zostave, chcem hrať a toto je jediná cesta ako uspieť," povedal Juhar pre webovú stránku "rudých" a pokračoval: "Zisťujem, že Sparta je úplne niekde inde ako Košice. A to vo všetkých stránkach. Či už ide o zázemie, tréningy, kvalitu kádra, konkurenciu na jednotlivých pozíciách. Aj tieto faktory zvyšujú moju motiváciu, predtým som toho viac odohral napravo, no vôbec mi nevadí to, že nastupujem na ľavej strane."

Prínos bývalého slovenského mládežníckeho reprezentanta si zatiaľ pochvaľuje aj kouč tímu z Letnej Martin Hašek, ktorý pre denník Sport uviedol: "Ukazuje sa vo veľmi dobrom svetle. Je dobre fyzicky pripravený, rýchly a agresívny. Má dobrú strelu ľavačkou, je pracovitý a zdravý v hlave. V zápasoch, ktoré odohral nás presvedčil."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov