Je to oficiálne, Kníže sa na OKTAGONE 21 nepredstaví

Daniel Stankovič|22. jan 2021 o 01:00

Pochybnosti, ktoré kolovali uplynulé dni okolo očakávaného duelu, sa potvrdili.

Mal to byť skvelý návrat proti náročnému zahraničnému súperovi. Cesta za titulom, sa však na túto chvíľu, pre českú legendu MMA odkladá.

Špekulácie, ktoré včera kolovali okolo jedného z ťahákov januárového OKTAGONU 21, Kníže vs. Silva, sa bohužial ukázali ako pravdivé. Legendárny český zápasník a tréner, Petr "Monster" Kníže, sa v rámci prípravy zranil a jeho zápas sa tak s okamžitou platnosťou ruší. Dnes ráno to potvrdila samotná organizácia príspevkom na svoje sociálne siete. "Smoliar" Silva tak po výhre nad Bryzcekom z novembra 2019, musí veriť, že tento smolný moment neznamená ďalší zápasový pôst. 

Spomínaná správa je v poradí druhou ranou, ktorá zasiahla nabitý turnaj. Súboj Kertész vs. Carvalho, musel byť kvôli nemožnosti prípravy portugalského bojovníka vzhľadom na lockdown v krajine, zrušený. 

Zaujímavým riešením sa v momentálnej situácii vidí duel Kertész vs. Silva, ktorý by bol iste dostatočne silnou náplasťou na neúčasť českého bojovníka. Do hry sa snaží dostať tiež francúzsky bojovník Lohoré, ktorý krátko po prehre s Karlosom Vémolom o titul v strednej váhe, komentoval príspevok o zrušenom zápase maďarského bojovníka so slovami: "Aká je to váha? Ak 77 kg, budem s ním bojovať".

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Je to oficiálne, Kníže sa na OKTAGONE 21 nepredstaví