Jasečko v Litvínove skončil

SITA|22. aug 2008 o 22:17

LITVÍNOV 22. augusta (SITA) - Slovenský hokejový obranca Stanislav Jasečko nebude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v českom extraligovom mužstve HC Litvínov. Skúsený bek sa totiž nezmestil ma tímovú súpisku ...

LITVÍNOV 22. augusta (SITA) - Slovenský hokejový obranca Stanislav Jasečko nebude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v českom extraligovom mužstve HC Litvínov. Skúsený bek sa totiž nezmestil ma tímovú súpisku trénera Jaroslava Hübla. "Po príchode Kroupu by nehral ani v jednej z presilovkových formácií. A hrať v jeho veku vo štvrtej formácii by asi ani sám nechcel. Hľadáme zaň náhradu. Ak ju nájdeme, Jasečka uvoľníme," cituje trénera Hübla portál idnes.cz. Hokejová budúcnosť dlhoročného slovenského reprezentanta je tak v súčasnosti neistá. Okrem Jasečka sa do kabíny Litvínova "nezmestila" ani ďalšia pätica hráčov, ktorá odchádza na hosťovanie do prvoligového Mostu - Stříteský, Poživil, Andres, Vrtek a Zíma.

Rodák zo Spišskej Novej Vsi Jasečko počas svojej bohatej kariéry pôsobil vo viacerých klubov v rôznych súťažiach. Na Slovensku v Poprade, Spišskej Novej Vsi, Košiciach a Zvolene, v Česku vo Vítkoviciach, Plzni a Českých Budějoviciach, obliekal aj dres ruského Nižnekamsku, švédskeho HV 71 a fínskeho Ässätu Pori. Sezónu 1996/97 absolvoval v zámorí v tíme Grand Rapids Griffins (IHL).


Nachádzate sa tu:
Domov