Japonskí študenti spievali hymnu Barcelony, Neymar netrénoval

Neymar (v strede) pricestoval s tímom do Japonska, ale pondelňajší tréning vynechal.
Neymar (v strede) pricestoval s tímom do Japonska, ale pondelňajší tréning vynechal. (Autor: TASR/AP)
TASR|14. dec 2015 o 16:00

Ich súper neprehral v predchádzajúcich 28 dueloch. Futbalisti FC Barcelona budú v semifinále MS klubov čeliť čínskemu tímu Kuang-čou Evergrande.

JOKOHAMA. Brazílsky futbalista Neymar vynechal pondelňajší tréning FC Barcelona pred blížiacim sa semifinálovým duelom na MS klubov v Japonsku. Súperom Kataláncov bude vo štvrtok víťaz Ázijskej ligy majstrov - čínsky klub Kuang-čou Evergrande.

Elitný útočník sa zranil minulý týždeň na tréningu pred súbojom Ligy majstrov na ihrisku Bayeru Leverkusen. Pre problémy so slabinami vynechal aj sobotňajší duel 15. kola Primera Division. Barcelona remizovala s Deportivom La Coruňa 2:2.

Ako informovala agentúra AP, jeho štart v štvrtkom stretnutí proti Kuang-čou je viac ako otázny.

Hráči Barcelony absolvovali v pondelok tréning na štadióne Micuzawa v Jokohame. Privítalo ich 226 študentov z futbalovej školy v Tokiu, ktorí Kataláncom zaspievali klubovú hymnu "El Cant del Barca".

Futbalisti Barcelony absolvovali v pondelok tréning.

Študenti z Tokia spievajú klubovú hymnu Barcelony.

Barcelona aktuálne ťahá vo všetkých súťažiach trojzápasovú sériu bez víťazstva. Na druhej strane, Evergrande nenašlo premožiteľa v predchádzajúcich 28 dueloch. Naposledy prehralo v máji.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Japonskí študenti spievali hymnu Barcelony, Neymar netrénoval