Jakub Štáfek sa vyjadril k zrušenému zápasu s Borárosom

(Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|6. feb 2022 o 21:23 (aktualizované 6. feb 2022 o 21:23)

Krátko po oznámení sa známy herec vyjadril k dôvodom, ktoré stáli za zrušením súboja.

PRAHA. Mal to byť zaujímavý stret dvoch svetov. Na jednej strane český herec Jakub Štáfek, na strane druhej bojovník MMA Gábor Boráros.

Nakoniec k duelu v boxe 21. mája nedôjde. Ako informovala organizácia Oktagon MMA, dôvodom sú pracovné povinnosti Štáfeka, pre ktoré musel zo zápasu vycúvať.

Trpkosť v ústach fanúšikov môže byť o to väčšia, že sa zápas kvôli COVID opatreniam už dvakrát prekladal.

Na sociálnej sieti Instagram Štáfek opísal svoje neľahké rozhodnutie.

Dôvodov je viacero, ale keby som to mal zhrnúť, tak máj je pre mňa z časových dôvodov nereálny. Pripravoval som na november, neskôr na február, ale v máji to už nejde. 

Za prvé by som chcel poďakovať Oktagonu, Ondřejovi Novotnému, že mi umožnil si merať sily so skutočným bojovníkom. V druhom rade ma to mrzí preto, že som sa na to pripravol už od júna, bol som na skvelých zahraničných kempoch v Taliansku s Vasilom Ducárom, s Vláďou Říhou, Filipom Minovským a ďalšími. 

Všetko sme to smerovali k tomu, aby som bol pripravený na február. Nakoniec sa to ale opätovne zrušilo, čo je už pre mňa nereálne. Ja som to Ondrovi hovoril na konci roku, že potrebujem mesiac, aby som premyslel, ale na mňa sa od začiatku marca ženie spústa práce, ktorú už odmietať nechcem, pretože som toho už odmietol veľa, aby som sa mohol sústrediť na box.

Ideme do kina s filmom Vyšehrad, ľudia sa na to tešia, už to nechceme odkládať. Tých faktorov je viac, ale v podstate nechcem sedieť na viacerých stoličkách,“ uviedol mladý herec, ktorý sa už v boxerskom ringu v minulosti predstavil. V decembri 2018 v pražskej Lucnerne na body zdolal Štepána Vrbu.

Čo sa týka Borárosa, tomu sa v momentálnej situácii hľadá nový súper.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jakub Štáfek sa vyjadril k zrušenému zápasu s Borárosom