Ibrahimovič neopustí Inter za menej ako 100 miliónov eur

SITA|24. mar 2009 o 16:11

Prezident talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno Massimo Moratti vyhlásil, že svoju najväčšiu hviezdu - útočníka Zlatana Ibrahimoviča uvoľní do iného mužstva len za primerané odstupné.

MILÁNO. Prezident talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno Massimo Moratti vyhlásil, že svoju najväčšiu hviezdu - útočníka Zlatana Ibrahimoviča uvoľní do iného mužstva len za primerané odstupné - astronomických 100 miliónov eur.

Zároveň však dodal, že by bol najradšej, keby švédsky reprezentant naďalej zostal kmeňovým hráčom Interu. Napriek tomu, že tréner "nerazzurri" José Mourinho a riaditeľ klubu Ernesto Paolillo opakovane avizovali, že 27-ročný rodák z Malmö zostane na San Sire do vypršania jeho súčasnej zmluvy, Moratti je otvorený rokovaniam so zástupcami iných klubov na primeranej finančnej úrovni.

"Nevadilo by mi 100 miliónov eur za Zlatana," vyjadril sa Moratti v rozhovore pre taliansky denník Corriere Dello Sport. "Odvádza pre nás neskutočné penzum práce. Klub sa tiež vo všetkých smeroch snaží vychádzať v ústrety. V skutočnosti si neviem predstaviť Inter bez neho," dodal prezident milánskeho mužstva.

V súvislosti s najlepším hráčom Serie A v roku 2008 sa v médiách špekuluje o jeho možnom prestupe do katalánskeho FC Barcelona, či anglického veľkoklubu FC Chelsea.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Ibrahimovič neopustí Inter za menej ako 100 miliónov eur