4 Slováci či návrat Filipa Grznára, to všetko ponúkne podujatie I Am FIghter

(Zdroj: I Am Fighter)
Vladimír Bilohuščin|13. nov 2021 o 14:04

Kongresové centrum Praha bude svedkom ďalšieho MMA podujatia.

PRAHA. Už dnes prebehne tretie podujatie organizácie I Am Fighter a zasa sa bude na čo pozerať, keď je na programe 13 súbojov podľa pravidiel MMA.

 V hlavnom zápase uvidíme súboj Konmon Deh vs Lü Kai. Zaujímavosťou tohto súboja je určite fakt, že Kai má momentálne zmluvu aj s Dana White’s Contender Series a tak môže v blízkej budúcnosti zabojovať o kontrakt v najlepšej lige sveta UFC.

Domácich fanúšikov budú ale zaujímať havne zápasy slovenských bojovníkov. Prvý sa v akcii objaví zástupca Pit Gym Levoča Dminik Toporcer, ktorého sme už v organizácii IAF videli a v zápase s Juříkom tak môžeme čakávať kvalitný výkon.

Pit Gym bude mať na turnaji dvojnásobné zastúpenie, keď v strednej váhe uvidíme aj Enrika Koterbu. Enriko má na svojom konte sľubné výsledky a pamätať si ho môže napríklad z posledného podujatia XFN, kde ukázal výbornú formu.

Ďalším východniarom na karte bude Matyas Viszlay, ktorý bude reprezentovať ZAO Prešov a po poslednom víťazstve v Poprade si bude chcieť pripísať ďalšiu výhru a natiahnuť tak víťaznú šnúru. Proti Ligockému ta ale nebude mať vôbec ľahké.

Posledný slovenský zástupca Mário Brezovský sa zaradil medzi top zápasy, keď ho uvidíme na hlavnej karte večera. Zástupca Wolf Pride Gym Žilina bude čeliť v dohodnutej váhe Josefovi Štrummerovi.

Okrem týchto zápasov uvidíme aj návrat kontroverzného kulturistu Filipa Grznára. Ten si to rozdá s ďalšou známou postavou Jaroslavom Oláhom, ktorého poznáme z účinkovania v šou Čekoslovenská Superstar.

Turnaj taktiež ponúkne dva veľmi kvalitné zápasy žien, v ktorých uvidíme Martinu Jindrovú či Petru Částkovú a chýbať nebude ani legendárny Jaroslav Pobroský.

Podujatie môžete sledovať na programe O2 TV Sport zakúpením prenosu PPV, alebo osobne v Kongresovom centre Praha.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»4 Slováci či návrat Filipa Grznára, to všetko ponúkne podujatie I Am FIghter