Husárovej prehra v 1. kole miešanej štvorhry

SITA|26. jún 2008 o 14:26

LONDÝN 26. júna (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová a Brazílčan André Sá sa vo štvrtok stali prvou dvojicou, ktorá sa rozlúčila so súťažou miešanej štvorhry na treťom grandslamovom turnaji sezóny, ...

LONDÝN 26. júna (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová a Brazílčan André Sá sa vo štvrtok stali prvou dvojicou, ktorá sa rozlúčila so súťažou miešanej štvorhry na treťom grandslamovom turnaji sezóny, londýnskom Wimbledone (dotácia 11,812 milióna USD, tráva). Pár, ktorý spoločne účinkoval aj na nedávnom antukovom vrchole roka Roland Garros v Paríži, prehral s juhoafricko-americkým takisto nenasadeným tandemom Wesley Moodie, Jill Craybasová za 47 minút 2:6, 2:6. Zdolaní získali len tretinu fiftínov, konkrétne 30 z 90. Nevypracovali si žiaden brejkbal, zatiaľ čo ich súperi mali až 8 takýchto príležitostí a premenili polovicu z nich.

Tridsaťštyriročná Bratislavčanka Husárová, 29. v párovom renkingu, štartovala v mixe v britskej metropole deviaty raz a jej wimbledonským maximom zostáva postup do osemfinále v sezónach 2004 a 2005. Vlani sa po boku Čecha Davida Škocha takisto lúčila už v 1. kole.

Miešaná štvorhra - 1. kolo:

Wesley Moodie, Jill Craybasová (JAR/USA) - André Sá, Janette Husárová (Braz./SR) 6:2, 6:2 za 47 minút

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Husárovej prehra v 1. kole miešanej štvorhry