Husárovej postup do štvrťfinále štvorhry v Štrasburgu

SITA|20. máj 2008 o 17:58

ŠTRASBURG 20. mája (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová a Talianka Flavia Pennettová, tretie nasadené, zvíťazili v utorňajšom stretnutí 1. kola štvorhry na turnaji WTA Tour Internationaux de Strasbourg ...

ŠTRASBURG 20. mája (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová a Talianka Flavia Pennettová, tretie nasadené, zvíťazili v utorňajšom stretnutí 1. kola štvorhry na turnaji WTA Tour Internationaux de Strasbourg vo francúzskom Štrasburgu (Tier III, dotácia 175 000 USD, antuka vonku) nad francúzsko-ukrajinskou dvojicou Stéphanie Fortezová, Oľga Savčuková za 65 minút tesne 6:1, 4:6, 10:8 (zápasový tajbrejk).

Víťazky sa vo štvrťfinálovom 2. kole deblovej súťaže opäť stretnú s nenasadeným párom - Ukrajinkou Julianou Fedakovou a Japonkou Ajumi Moritovou. Už teraz majú v Štrasburgu istotu 35 renkingových bodov a spoločného šeku na 1260 USD.

Ako je známe, 33-ročná bratislavská držiteľka 23 titulov vo štvorhre na okruhu WTA Husárová bude na druhom grandslamovom turnaji sezóny, Roland Garros v Paríži, hrať v párovej súťaži po boku Češky Ivety Benešovej, s ktorou sa minulý týždeň na "jednotkovom" podujatí v Ríme dostala až do finále.

Štvorhra - 1. kolo:

Janette Husárová, Flavia Pennettová (3-SR/Tal.) - Stéphanie Foretzová, Oľga Savčuková (Fr./Ukr.) 6:1, 4:6, 10:8 (zápasový tajbrejk) za 65 minút

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Husárovej postup do štvrťfinále štvorhry v Štrasburgu