Husárovej po boji stop v osemfinále mixu

SITA|21. jan 2008 o 09:34

MELBOURNE 21. januára (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová po postupe do štvrťfinále štvorhry na Australian Open v Melbourne (dotácia 20,6 mil. AUD, tvrdý povrch Plexicushion) nepridala rovnaký ...

MELBOURNE 21. januára (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová po postupe do štvrťfinále štvorhry na Australian Open v Melbourne (dotácia 20,6 mil. AUD, tvrdý povrch Plexicushion) nepridala rovnaký úspech aj v miešanej štvorhre. Spolu s Poliakom Mariuszom Fyrstenbergom podľahli v pondelkovom súboji osemfinálového 2. kola ôsmemu nasadenému izraelsko-francúzskemu páru Andy Ram - Nathalie Dechyová za 77 minút 3:6, 7:5 a 4:10. Husárová s Fyrstenbergom za stavu 3:6 a 6:5 brejkli svojich favorizovaných súperov a získali vyrovnaný druhý set vo svoj prospech. V nasledujúcom zápasovom tajbrejku však už ťahali za kratší koniec. V celom stretnutí využil slovensko-poľský pár len 4 zo 17 brejkbalových možností.

Skúsená deblistka Husárová (33) sa predstavila v Melbourne v súťaži miešanej štvorhry už po šiesty raz. Jej maximom zostáva štvrťfinále z premiéry v roku 2002 po boku Čecha Pavla Víznera.


Miešaná štvorhra - 2. kolo (osemfinále):

Andy Ram, Nathalie Dechyová (8-Izr./Fr.) - Mariusz Fyrstenberg, Janette Husárová (Poľ./SR) 6:3, 5:7, 10:4 (zápasový tajbrejk)


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Husárovej po boji stop v osemfinále mixu