Husárovej koniec sezóny, určite neplánuje ani Austráliu

SITA|26. sep 2008 o 13:05

Slovenská tenistka Janette Husárová naposledy hrala koncom augusta na US Open. Teraz čaká na vyjadrenie lekára, ktorému poslala do Melbourne výsledky z magnetickej rezonancie.

BRATISLAVA. Bez ohľadu na posúdenie jej zdravotného stavu a konzekvencie neplánuje 24-ročná Bratislavčanka návrat do diania v tejto sezóne.

"Od New Yorku som nedržala raketu v ruke. Chodím akurát do posilňovne. Dávam si dlhšiu pauzu," povedala J. Husárová pre agentúru SITA a pokračovala: "Určite nemám v pláne ani Austráliu začiatkom budúcej sezóny, hoci z iných dôvodov tam možno napokon odcestujem. Momentálne neviem, či tá prestávka bude trvať pol roka alebo trištvrte. Predbežne veľmi nezáväzne uvažujem o marci, apríli. Uvidíme, či sa dám dokopy. Už začiatkom tohto roka som mala ísť na operáciu. Dôležité budú názory môjho doktora. Všetko je zatiaľ v neoficiálnej rovine - viac budem vedieť do týždňa. Odpočívam a čakám na výsledky. Nevylučujem, že si nechám na šesť mesiacov zmraziť renkingové postavenie. Na to sú potrebné aj lekárske správy. V takom prípade by som nemohla hrať na turnajoch, ale ani v tímových súťažiach, rôznych ligách či na exhibíciách."

Z uvedeného vyplýva, že deblová špecialistka Husárová (29. v párovom svetovom rebríčku), majsterka sveta WTA Tour 2002 po boku Rusky Jeleny Dementievovej, asi nebude k dispozícii slovenskému fedcupovému družstvu vo februárovom stretnutí v II. svetovej skupine na domácej pôde proti Belgicku.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Husárovej koniec sezóny, určite neplánuje ani Austráliu