Husárová v miešanej štvorhre do osemfinále

SITA|18. jan 2008 o 06:03

MELBOURNE 18. januára (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová postúpila do osemfinále miešanej štvorhry na úvodnom grandslamovom podujatí sezóny Australian Open v Melbourne (dotácia 20,6 mil. AUD, ...

MELBOURNE 18. januára (SITA) - Slovenská tenistka Janette Husárová postúpila do osemfinále miešanej štvorhry na úvodnom grandslamovom podujatí sezóny Australian Open v Melbourne (dotácia 20,6 mil. AUD, tvrdý povrch Plexicushion). Slovensko-poľská dvojica Janette Husárová - Mariusz Fyrstenberg zdolala v piatkovom otváracom súboji 1. kola mixu v dueli nenasadených párov rakúsko-brazílske duo Tamira Paszeková - Marcelo Melo 6:3, 7:5. Víťazi si v osemfinále zmerajú sily s postupujúcimi zo súboja Andy Ram, Nathalie Dechyová (8-Izr./Fr.) - Adam Feeney, Sophie Fergusonová (Austr.).

Tridsaťtriročná deblová špecialistka Husárová má za sebou v Melbourne úspešný vstup v oboch párových súťažiach. Vo štvorhre sa predtým po boku Talianky Flavie Pennettovej tešila z víťazstva nad Američankami Jill Craybasovou a Liliou Osterlohovou 6:4, 6:2. Husárová hrá v Melbourne Parku v súťaži miešanej štvorhry po šiesty raz. Najďalej sa dostala hneď pri svojej premiére v roku 2002, keď sa s Čechom Pavlom Víznerom prebojovali do štvrťfinále.


Miešaná štvorhra - 1. kolo:

Janette Husárová, Mariusz Fyrstenberg (SR/Poľ.) - Tamira Paszeková, Marcelo Melo (Rak./Braz.) 6:3, 7:5


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Husárová v miešanej štvorhre do osemfinále