Husárová postúpila v Carlsbade do finále štvorhry

Janette Husárová
Janette Husárová (Autor: TASR/AP)
TASR|4. aug 2013 o 09:47

Vo finále nastúpi Husárová s Čchan Chao-čching proti americkej dvojici Raquel Kopsová-Jonesová, Abigail Spearsová.

CARLSBAD. Slovenská tenistka Janette Husárová s Taiwančankou Čchan Chao-čching sa prebojovali do finále štvorhry na turnaji WTA v kalifornskom Carlsbade. V semifinále si poradili so štvrtou nasadenou dvojicou Jelena Jankovičová, Katarina Srebotniková hladko v dvoch setoch 6:3 a 6:2.

Husárová bude v nedeľu bojovať už o svoj 26. deblový titul, prvý od mája 2012, keď po boku krajanky Magdalény Rybárikovej triumfovala na antuke v Budapešti.

Vo finále nastúpi Husárová s Čchan Chao-čching proti tretej nasadenej americkej dvojici Raquel Kopsová-Jonesová, Abigail Spearsová, ktorá v 2. kole vyradila slovensko-švajčiarsky pár Daniela Hantuchová, Martina Hingisová.

Američanky minulý týždeň vyhrali turnaj v Stanforde.

Husárová po hladkom postupe do deblového finále v Carlsbade netajila spokojnosť. "Boli sme v semifinále jednoznačne lepším párom. Hrali sme jednoducho a účinne, dobre sme podávali i returnovali," povedala pre TASR víťazka deblového šampionátu WTA z roku 2002, ktorá bola v tomto roku po boku Číňanky Šuaj Čang vo finále aj v malajzijskom Kuala Lumpure.

Štvorhra - semifinále:

Čchan Chao-čching, Janette HUSÁROVÁ (Taiw./SR) - Jelena Jankovičová, Katarina Srebotniková (Srb./Slov.) 6:3, 6:2

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Husárová postúpila v Carlsbade do finále štvorhry