Hossa by rád zostal v Atlante, rokovanie o novej zmluve nepokročilo

TASR|1. nov 2007 o 08:06

Atlanta 1. novembra (TASR) - Slovenský hokejista Marián Hossa by rád zostal vo svojom súčasnom zámorskom tíme Atlanta Thrashers. Rokovanie o novej zmluve ...

Atlanta 1. novembra (TASR) - Slovenský hokejista Marián Hossa by rád zostal vo svojom súčasnom zámorskom tíme Atlanta Thrashers. Rokovanie o novej zmluve s vedením klubu NHL však naďalej stagnuje. Informoval o tom montrealský denník La Presse.

"Rokovanie s Thrashers nijako nepokročilo. No to nechávam na môjho agenta Richa Wintera. Mojou prioritou vždy bolo hrať v tíme, ktorý má šancu bojovať o Stanleyho pohár. To je túžba každého hráča. Okrem toho, Atlantu mám naozaj rád. Manažment sa ku mne vždy dobre správal. Chcel by som tu zostať," povedal líder Thrashers, ktorý v úvode novej sezóny NHL tímu chýbal pre zranenie slabín.

Ak sa Hossa nedohodne na novom kontrakte, po konci ročníka sa stane neobmedzeným voľným hráčom. Jedným z faktorov rozhodovania by po odchode Boba Hartleyho mohol byť nový tréner, Hossa to ale nepreceňuje: "Výber nového kouča by nemal zohrať primárnu rolu pri mojej voľbe," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov