Horného novým asistentom v Dukle B. Bystrica Juraj Jarábek

SITA|17. dec 2007 o 16:17

BANSKÁ BYSTRICA 17. decembra (SITA) - Novým asistentom hlavného trénera slovenského prvoligového futbalového klubu FK Dukla Banská Bystrica Štefana Horného sa stal Juraj Jarábek. Ako informuje oficiálna ...

BANSKÁ BYSTRICA 17. decembra (SITA) - Novým asistentom hlavného trénera slovenského prvoligového futbalového klubu FK Dukla Banská Bystrica Štefana Horného sa stal Juraj Jarábek. Ako informuje oficiálna internetová stránka "vojakov" www.fkdukla.sk, Jarábek podpísal s aktuálne deviatym tímom Corgoň ligy 2007/08 kontrakt do konca júna 2008 s opciou na ďalších 12 mesiacov. "Každá ponuka z najvyššej súťaže je pre trénera potešiteľnou záležitosťou. V mojom prípade o to viac, že Banskú Bystricu považujem za futbalové mesto, ktoré je po Trnave mojou druhou srdcovou záležitosťou. Prostredie pod Urpínom je mi blízke, keďže som tu už v rokoch 1984-1986 pôsobil," skonštatoval bývalý kouč staršieho dorastu Spartaka Trnava, tréner i asistent seniorského tímu "bílych andelov", asistent kormidelníka A-tímu MFK Ružomberok a asistent SR "19".

Jarábek sa už teší na spoluprácu so Štefanom Horným: "Je to tréner, ktorý hrá s mužstvom na lavičke, je pracant. Verím, že sa nám podarí vyžmýkať z tímu viac, ako dosiahol v jesennej časti," dodal Juraj Jarábek.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Horného novým asistentom v Dukle B. Bystrica Juraj Jarábek